Ανακαλύψτε τον δημιουργικό κόσμο του reverse eyeliner, μιας τάσης που στρέφει τα κεφάλια στη βιομηχανία της ομορφιάς. Ανακαλύψτε συμβουλές και κόλπα από ειδικούς για να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση στο σπίτι.

Τι είναι το Reverse Eyeliner;

Έχετε φανταστεί ποτέ να φτιάξετε ένα βλέμμα με eyeliner που είναι πραγματικά out of the box; Πείτε hello στο Reverse Eyeliner! Αυτό το στυλ έχει να κάνει με τη δημιουργία γραμμών κάτω από το βλέφαρο χρησιμοποιώντας έντονα, εντυπωσιακά ή και κλασικά χρώματα. Θέλετε να ξεχωρίσετε; Αυτή είναι η πρώτη σας επιλογή στην εμφάνιση και είναι και celebrity approved.

Γιατί να επιλέξετε το Reverse Eyeliner;

Ίσως δεν είστε ακόμα σίγουροι; Ας δούμε γιατί η επιλογή του ανάποδου eyeliner θα μπορούσε να ενισχύσει το παιχνίδι μακιγιάζ σας. Πρόκειται για την υπέρβαση των ορίων. Το παραδοσιακό eyeliner ακολουθεί τη γραμμή των βλεφαρίδων σου, αλλά γιατί να το πας με ασφάλεια όταν μπορείς να τολμήσεις να είσαι διαφορετική; Αγκαλιάστε τη συγκίνηση του αντίστροφου και ανακαλύψτε νέους δρόμους αυτοέκφρασης.

Πώς να κάνετε το Reverse Eyeliner:

Μπορεί να σκέφτεστε, “Ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά και προκλητικό. Πώς μπορώ να το δοκιμάσω;” Λοιπόν, μην ανησυχείτε! Ακολουθούν τα εγκεκριμένα από τους ειδικούς βήματα για να ξεκινήσετε:

Καθαρή βάση: Ξεκινήστε με μια φρέσκια, καθαρή βάση.

Shadow it up: Εφαρμόστε σκιά ματιών όπως επιθυμείτε, διατηρώντας την ουδέτερη, π.χ. ένα καφέ ανοιχτό αφού η γραμμή θα είναι το αστέρι.

Αντιστρέψτε το παιχνίδι: Βάλτε το liner σας όχι στην παραδοσιακή θέση, αλλά στην πτυχή του κάτω βλεφάρου σας ή  κάτω από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας και τραβήξτε τη γραμμή προς τα πάνω ακριβώς όπως θα κάνατε και για το άνω βλέφαρο. Μην βιάζεστε! Πάρτε το χρόνο σας για ακρίβεια.

Define & blend: Ακονίστε τις άκρες χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο και ανακατέψτε για πιο απαλή εμφάνιση.

Πότε να φοράτε το Reverse Eyeliner;

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη περίσταση; Με τίποτα! Το reverse eyeliner είναι ευέλικτο και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Φορέστε το για μια διασκεδαστική μέρα ή σχεδιάστε ακριβείς γεωμετρικές γραμμές για μια βραδινή έξοδο. Χωρίς όρια, ok;

Συμβουλές για να απογειώσετε το Reverse Eyeliner Look

Η δημιουργία ενός τέλειου βλέμματος αντίστροφου eyeliner απαιτεί υπομονή και εξάσκηση. Ακολουθούν μερικές επαγγελματικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την τέχνη:

Επιλογή eyeliner: Προτιμήστε ένα eyeliner σε μάυρο χρώμα για μια κλασική εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο: Μια καλά καθορισμένη γραμμή είναι το κλειδί για ένα άψογο βλέμμα ανάστροφου eyeliner.

Συμπερασματικά, το reverse eyeliner είναι ένας μοντέρνος, μοναδικός τρόπος για να αναδείξετε το μακιγιάζ σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και ξεφύγετε από το τυπικό. Να είστε τολμηροί, δημιουργικοί και αφήστε τα μάτια σας να μιλήσουν!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.