Εισαγωγή-Embryolisse: Active Peeling Nuit

Το δέρμα στην περιοχή του προσώπου είναι ευαίσθητο. Παρόλα αυτά, χρειάζεται αφαίρεση των νεκρών κυττάρων όπως και το υπόλοιπο δέρμα στο σώμα μας. Το peeling είναι ο φίλος του, που μπορεί να το ανανεώσει. Η εύρεση του σωστού προιόντος για την περίπτωση της καθεμιάς μας χρειάζεται έρευνα. Γι’αυτό, είναι κοντά σας το Hush-Hush, για να σας προτείνει ακόμα ένα προιόν. Ανάμεσα στα πολλά που κυκλοφορούν, αυτό το δοκιμάσαμε και μας έκανε την καλύτερη των εντυπώσεων.

Embroylisse: Active Peeling Nuit

Ο λόγος για το Active Peeling Nuit της Embroylisse. Αυτή η θεραπεία peeling αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, διεγείροντας, αποτελεσματικά αλλά πολύ απαλά, τη διαδικασία της φυσικής απολέπισης του δέρματος χάρη σε ένα ενεργό εκχύλισμα χαβιαριού λεμονιού μικροδοσολογημένο σε φυσικά οξέα φρούτων σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό ελαίων, βουτύρου και κερί. Από τα πρώτα ξυπνήματα το δέρμα είναι πιο απαλό. Νύχτα με τη νύχτα, η υφή του δέρματος είναι εκλεπτυσμένη, η επιδερμίδα είναι φρέσκια και λαμπερή. (δείγμα από τα Notino).

Shop Embroylisse: Active Peeling Nuit

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.