Εισαγωγή-Jasmine Skylounge: To roof garden στην Κηφισιά

Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Βάρσο και είναι μέσα στη στοά. Ανεβαίνοντας τις σκάλες θα το βρείτε στο δεύτερο όροφο. Μόλις φτάσετε θα αντικρίσετε ένα υπέροχο χώρο ψηλά με θέα στην Κηφισιά.Είναι ταράτσα και έχει εσωτερικό τμήμα και εξωτερικό. Επειδή η μέρα μας ήταν πολύ καλή επιλέξαμε να καθίσουμε στο εξωτερικό και μας βγήκε σε καλό. Ψηλά τραπέζια, που τα αγαπώ, είναι εκεί για να καθίσετε και να δείτε τη θέα όσο περιμένετε την παρέα σας.

Κυρίως Θέμα-Jasmine Skylounge: To roof garden στην Κηφισιά

Το μενού εξαιρετικό. Δοκιμάσαμε ραβιόλι με κρέμα τρούφας και pancake αλμυρά με αυγό. Ήταν εξαιρετικά γευστικά! Επίσης, ήπιαμε λευκό κρασί, το οποίο μας άρεσε εξίσου. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή και η εμπειρία ήταν value for money. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σαν μια εναλλακτική λύση, όταν βρίσκεστε Κηφισιά.

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.