Εισαγωγή

Είστε αναποφάσιστες και δεν μπορείτε να διαλέξετε αν σήμερα θα φορέσετε φούστα ή παντελόνι? Κανένα πρόβλημα, καθώς υπάρχει και η ενδιάμεση λύση! Το skant. To skant (παντελόνι-φούστα) προκύπτει από τις λέξεις skirt και pant και είναι ένα παντελόνι, που μοιάζει με φούστα. Συνήθως έχει στοιχεία φούστας, αλλά στην ουσία είναι παντελόνι. Εδώ επιλέχθηκε σε ένα timeless γκρι χρώμα, που είναι basic, από το brand AliExpress. Δεν είναι τέλειο? Ας δούμε, όμως, πως μπορείτε να το συνδυάσετε.

Corset Top-Skant: Είναι skirt ή είναι pant?

Είναι ένα κομμάτι που έρχεται κατευθείαν από τα 90’s και αξίζει να συμπεριλάβετε στην γκαρνταρόμπα σας. Αναδείχθηκε στο street style στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Είναι Vogue και Ηush-Hush approved και το συνιστούμε για τη shopping list σας. Ταιριάζει απόλυτα με το scant, αλλά και με πολλά άλλα everyday looks σας. Είναι το star top του φθινοπώρου. Εδώ: AliExpress

Μαύρες Pointed Γόβες-Skant: Είναι skirt ή είναι pant?

Κάνει το απόλυτο match με το skant μας και είναι από το brand Καλογήρου. ΄Ενα ζευγάρι κλασικές μυτερές μαύρες γόβες είναι πλέον απαραίτητες για τη συλλογή παπουτσιών σας. Εμείς τις επιλέξαμε σε suede και με σχετικά μεσαίο τακούνι, που είναι για όλες τις ώρες.

Πράσινο, μαύρο και γκρι-Skant: Είναι skirt ή είναι pant?

Το γκρι με το μαύρο αδιαμφισβήτητα είναι δυο πολύ ταιριαστά χρώματα. Αν προσθέσουμε και το πράσινο leather jacket με τα τρουκς, δίνουμε χρώμα στο σύνολο. Το γκρι είναι ένα ουδέτερο χρώμα, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το πράσινο. Αυτοί είναι all time classic χρωματικοί συνδυασμοί.

Ασυμμετρία-Skant: Είναι skirt ή είναι pant?

Για να κάνετε τη διαφορά, προσθέστε την ασυμμετρία στο outfit σας. Και το corset top και το skant είναι ασύμμετρα, κάτι που τα καθιστά statement pieces. ‘Ετσι, μπορείτε να διαφοροποιηθείτε με basic κομμάτια, που αποκτούν ένα ενδιαφέρον.

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.