Εισαγωγή – Dapprima Cafe

Σήμερα βρήκαμε το τέλειο ζεστό στέκι με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Νέα Ερυθραία. Μα καλά πως δεν το είχαμε ανακαλύψει τόσο καιρό? Αυτή ήταν η πρώτη μας σκέψη όταν πρωτοείδαμε το Dapprima Café. Ένας τέλειος χώρος με λευκά τραπεζάκια και πολύ ωραία διακόσμηση φυσικά. Απέναντι από το μαγαζί είναι η Ευαγγελίστρια η εκκλησία και δίπλα έιναι στα πόδια σας όλα τα καταστήματα ρούχων. Μας έκανε, επίσης, θετική εντύπωση το γεγονός ότι υπήρχαν σόμπες και πολλή ζέστη.

Κυρίως Θέμα – Dapprima Cafe

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το γλυκό ημέρας, που είναι τάρτα μήλου και μας προσέφεραν μαζί με το εσπρεσάκι μας μπουκιές με ζάχαρη και κανέλα. Ήταν όλα πολύ νόστιμα και με πολύ καλά υλικά. Εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα όλων των αγαθών σε συνδυασμό με τις απίστευτες τιμές του καφέ. Πραγματικά, αξίζει να πάτε.

Επίλογος – Dapprima Cafe

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια