Εισαγωγή – Αυτό είναι το πιο ελκυστικό και κομψό nail χρώμα που πρέπει να δοκιμάσετε

Το Μπορντό ή βαθύ κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι εκείνο που αρμόζει σε όσες ψάχνουν για μια timeless αισθητική στα nail trends. Aν, λοιπόν, δεν είστε από αυτές που ακολουθούν πιστά τις τάσεις, τότε αυτό είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Επιπλέον, ταιριάζει άψογα στα κοντά καλοσχηματισμένα νύχια και διαρκεί περισσότερο σε αυτά. Ειδικά, για τις ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, αυτό είναι το πιο φωτεινό χρώμα.

Κυρίως Θέμα – Αυτό είναι το πιο ελκυστικό και κομψό nail χρώμα που πρέπει να δοκιμάσετε

Σύμφωνα με έρευνες, αλλά και το Τικ Τοκ, το πιο φλογερό χρώμα με πάθος είναι το κόκκινο. Το Μπορντό είναι μια απόχρωση του κόκκινου που ταιριάζει σε πολλές επιδερμίδες, από ανοιχτόχρωμες μέχρι σταρένιες. Αποτελεί statement όσα χρόνια κι αν περάσουν και θα το δείτε σε κάθε γυναίκα και κάθε θέση που κατέχει αυτή. Είναι το trend of the moment και αρκετά sexy για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Επίλογος – Αυτό είναι το πιο ελκυστικό και κομψό nail χρώμα που πρέπει να δοκιμάσετε

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!