Εισαγωγή – Silver Nails με Glitter

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες μας θέλουμε τα νύχια μας να είναι περιποιημένα. Κοντά ή μακριά, όπως και να τα προτιμάτε, υπάρχουν κάποια χρώματα που μας φέρνουν πιο κοντά στις γιορτές. Το κόκκινο, το χρυσό και το ασημί είναι μερικά από αυτά. Σήμερα θα μιλήσουμε για το ασημί με extra δόσεις λάμψης.

Κυρίως Θέμα – Silver Nails με Glitter

Επιλέξαμε Essie για ακόμα μια φορά από τα Notino και το χρώμα μας άφησε πολύ ευχαριστημένες. Παρόλο που είναι ασημί, δεν είναι έντονο ώστε να το φοβηθείτε. Οπότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε. Μπορείτε να το ανακατέψετε και με μαύρο ή να χρησιμοποιήστε το μαύρο σαν βάση. Θα προκύψει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο χρώμα. Θα το δείξουμε σε επόμενο post.

Επίλογος – Silver Nails με Glitter

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.