Εισαγωγή – The Best 2 Beauty Products για να κάνετε Upgrade στην Skincare Routine

Η επένδυση σε δύο μόνο προϊόντα ομορφιάς μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κοκκινωπό, όμορφο δέρμα. Μάθετε ποια δύο είδη πρέπει να περιλαμβάνονται στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για άμεση βελτίωση της υγείας του δέρματος και νεανική λάμψη.

Micellar Water Avene – The Best 2 Beauty Products για να κάνετε Upgrade στην Skincare Routine

Το micellar water της Avene είναι ένα από τα αγαπημένα μας προιόντα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού του προσώπου. Αρχικά, μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο προιόν της La Roche Posay, που αποτελεί αγαπημένη μας μάρκα. Αυτό γιατί σε ευαίσθητα δέρματα, όπως ότο δικό μας, π.χ. με ροδόχρους ακμή, είναι ιδανικά προιόντα. Χώρια ότι οι εταιρείες αυτές έχουν πάρα πολύ καλής ποιότητας συστατικά, που προσφέρουν μαγικά αποτελέσματα σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Αρκεί να επιλέξετε τη σωστή σειρά για εσάς. Επιπλέον, τα στατιστικά μας λένε ότι οι γυναίκες προτιμούν εύκολα στη χρήση ντεμακιγιάζ προσώπου, που να μη χρειάζονται πολύ χρόνο για να χρησιμοποιηθούν. Ένα από αυτά είναι και το micellar water. (Notino)

Purifying Toner Uriage – The Best 2 Beauty Products για να κάνετε Upgrade στην Skincare Routine

Αν ένα toner είναι για όλες τις χρήσεις, τότε βρήκατε το ιδανικό. Το purifying toner της Uriage χρησιμοποιείται και στο πρόσωπο και στην πλάτη για δέρματα με τάση ακμής και έχει θαυματουργά αποτελέσματα αν χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση. Περιέχει 3 οξέα που συσφίγγουν τους πόρους και βελτιώνουν την υφή του δέρματος. Περιέχει AHAs, που είναι ότι πιο αποτελεσματικό και δραστικό για την πλάτη με τάση ακμής. (Notino)

Επίλογος – The Best 2 Beauty Products για να κάνετε Upgrade στην Skincare Routine

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.