Εισαγωγή-Tweed & Rain Boots

Στο fashion show του οίκου Chanel πρωταγωνίστησαν το tweed ύφασμα και οι γαλότσες. Το tweed το είδαμε σε σετ, σε τσάντες, σε πανωφόρια και σε πολλά άλλα, ενώ οι γαλότσες έγιναν Chanel approved. Μπορεί σε πρώτη φάση να φαίνεται ένας συνδυασμός που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα. Αλλά, αν τον περιεργαστείτε πιο διεξοδικά, θα δείτε ότι είναι τόσο φίνος, που θα θέλετε να τον υιοθετήσετε. Εξάλλου, για τον οίκο Chanel μιλάμε. Η φινέτσα έχει τον κύριο λόγο. Ας δούμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικά κάθε στοιχείο κλειδί της εμφάνισης.

Λευκές Rain Boots

Οι λευκές μπότες είναι μια τάση που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Βρίσκεται στο απόγειο της, καθώς οι λευκές μπότες μπορούν να αντικαταστήσουν τις μαύρες, που είναι οι πλέον κλασικές. Πολλοί οίκοι τις προτείνουν και μάλιστα με διαφορετικούς τρόπους. Εμείς επιλέξαμε να τις συνδυάσουμε με έναν από αυτούς. Μιλάμε για την micro skirt. Αν δεν συνδυάσετε μια extra mini φόυστα με flat γαλότσες, τότε με τι θα τη συνδυάσετε?

Ναι, εννοούμε, ότι είναι ο απόλυτος συνδυασμός! Είναι επίσης, celebrity approved, και αυτό μας το απέδειξε η Due Lipa με την εμφάνιση της με λευκές μπότες. Οι μπότες αυτές είναι, επιπλέον, ένα από τα πιο βασικά κομμάτια για τις βροχερές ημέρες που διανύουμε. Τέλος, οι μπότες μας είναι knee high, στοιχείο που τις βάζει στο επίκεντρο της fashion scene για αυτό το φθινόπωρο. (Zara)

Καρό Micro Skirt

Έχει punk αισθητική και με αυτήν κάνετε style upgrade στην γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάζεται εύκολα με απλά tops, όπως ένα μαύρο ζιβάγκο. Μπορείτε να την επιλέξετε σε κάθε άλλο μήκος, πέραν της micro skirt. Η συγκεκριμένη (Mango) είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές σε micro skirt που ανακαλύψαμε στο Global Influence.

Blazer και μίνι φούστα

Είναι ο απόλυτος go to συνδυασμός σύμφωνα με τη φετινή σεζόν. Είναι η πιο θηλυκή παραλλαγή του κοστουμιού και αποτελεί την στολή όλων των working girls. Ισορροπεί ανάμεσα στην workwear τάση και το preppy style. Αντί για ένα καρό κοστούμι, μπορείτε να επιλέξετε ένα καρό ταγιέρ. Άλλωστε, το tweed blazer αποτελεί ένα από τα βασικά outerwear του φθινοπώρου ακι είναι Parisian chic. (Set Mango)

Επίλογος- Tweed & Rain Boots

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.