Γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ: Πώς να πετύχετε ένα κλασικό και διαχρονικό στυλ

Το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μια δημοφιλής τάση για τα νύχια εδώ και δεκαετίες. Είναι ένα κλασικό και διαχρονικό στυλ που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Τα νύχια σε γαλλικό στιλ χαρακτηρίζονται από μια βάση με φυσική εμφάνιση και λευκές άκρες που τους δίνουν μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναδείξετε την ομορφιά των χεριών και των ποδιών σας χωρίς να είναι πολύ φανταχτερά. Η επίτευξη του τέλειου γαλλικού μανικιούρ και πεντικιούρ μπορεί να φαίνεται τρομακτική, αλλά με τη σωστή τεχνική και τα κατάλληλα εργαλεία, είναι εύκολο να δημιουργήσετε στο σπίτι μια εμφάνιση που αξίζει.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την τέχνη του γαλλικού μανικιούρ και πεντικιούρ, παρέχοντας συμβουλές και κόλπα για το πώς να πετύχετε ένα άψογο φινίρισμα που θα κάνει τα νύχια σας να ξεχωρίζουν. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νύχια γαλλικού τύπου και να ανεβάσετε το παιχνίδι των νυχιών σας στο επόμενο επίπεδο.

Ιστορία του γαλλικού μανικιούρ και πεντικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930. Πρωτοεμφανίστηκε στο Παρίσι και γρήγορα έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στη μόδα των νυχιών. Το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ αναφέρεται στην τέχνη της δημιουργίας μιας φυσικής βάσης στο νύχι και την προσθήκη λευκού χρώματος στις άκρες του. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό στυλ που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Στην αρχή, το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ προσέλκυσε περισσότερο τις ευγενείς κυρίες, αλλά στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και έγινε ένα σύμβολο κομψότητας και στυλ.

Στη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ έγινε ακόμα πιο δημοφιλές, αν και άλλαξε λίγο το στυλ του. Αντί να χρησιμοποιούνται λευκές άκρες, οι κυρίες άρχισαν να προσθέτουν αντίθετο χρώμα στις άκρες τους, όπως το κόκκινο και το μαύρο. Ωστόσο, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ παρέμεινε η πιο δημοφιλής επιλογή, καθώς πρόσθετε έναν αέρα κομψότητας σε κάθε ντύσιμο.

Πλεονεκτήματα του γαλλικού μανικιούρ και πεντικιούρ

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση του γαλλικού μανικιούρ και πεντικιούρ. Πρώτον, είναι ένα κλασικό και αιώνιο στυλ που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Δεύτερον, είναι κομψό  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίσταση. Ανεξάρτητα από το είδος του ντυσίματος, το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ μπορεί να προσθέσει έναν αέρα κομψότητας.

Τρίτον, τα νύχια σε γαλλικό στυλ μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε με αυτοπεποίθηση. Όταν έχετε όμορφα νύχια, αισθάνεστε πιο ολοκληρωμένες. Τέλος, το γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες δεν θέλουν να φορούν υπερβολικά φωτεινά ή πολύπλοκα σχέδια στα νύχια τους. Είναι μια φυσική και κομψή επιλογή που δεν προκαλεί πολλές εντυπώσεις.

Το γαλλικό πεντικιούρ πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι του 2023

Έφτασε η στιγμή που τα πελματάκια μας τα αφήνουμε εκτεθειμένα για να δροσιζόμαστε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Και επειδή το πεντικιούρ και το χρώμα στα νύχια των ποδιών διαρκεί ένα μήνα, θα πρέπει να διαλέγουμε κάτι, το οποίο να ταιριάζει με πολλά σύνολά μας. Το γαλλικό πεντικιούρ και οι milky αποχρώσεις είναι μερικά από αυτά. Τώρα το γαλλικό είναι στη μόδα και για τα νύχια των κάτω άκρων. Έτσι, τα chic fashion girls στρέφονται στο french style. Αν δυσκολεύεστε να πετύχετε DIY το γαλλικό πεντικιούρ ή απλά προτιμάτε κάτι πιο απλό στα κάτω άκρα, μια καλή εναλλακτική είναι οι γαλακτρερές αποχρώσεις. Εμείς, αυτό κάναμε εδώ. 

Πώς μπορείτε να πετύχετε το γαλλικό μανικιούρ με απόλυτη ευκολία. 

Πλέον, με τα μαξιλαράκια σιλικόνης, μπορείτε να πετύχετε πανεύκολα αυτό το στυλ. Απλώς, απλώνετε στο μαξιλαράκι λίγο λευκό μανό και βουτάτε τις άκρες των νυχιών σας στο επιθυμητό βάθος. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, καθώς θα τα έχετε έτοιμα σε 5 λεπτά και μάλιστα είναι και celebrity approved. Άν σας ξεφύγει λίγο χρώμα στο δέρμα, διορθώστε το με ένα καθαρό πινέλο και ασετόν. 

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.