Κεφάλαιο 4: Η γνωριμία με το τζιν παντελόνι

Ήταν μια σκοτεινή νύχτα όταν η Εσθέρ βρέθηκε φυλακισμένη στον κόκκο καφέ. Αυτή η αναζήτηση του ελεύθερου κόσμου μέσα από τα παράθυρα του μικρού της κελιού την είχε καταντήσει εναπομείνασα σε έναν σκονισμένο κόσμο.

Μια νύχτα, ενώ αναζητούσε απεγνωσμένα το φως κάποιας ελπίδας, είδε ένα φως να αναβοσβήνει ανάμεσα από μια στοίβα παλιών ρούχων. Ένα παιχνίδι αντανάκλασης του φωτός στο μεταλλικό κουμπί τράβηξε την προσοχή της.

Κεφάλαιο 4: Η γνωριμία με το τζιν παντελόνι

Η Εσθέρ πλησίασε αργά και προσεκτικά τη στοίβα, ως να φοβόταν ότι το φως ενδέχεται να σβήσει αν φέρει επάνω του πολύ βάρος. Όταν τελικά βρήκε την πηγή αυτού του μυστηρίου φωτός, έμεινε άναυδη. Ήταν ένα τζιν παντελόνι με λαμπερά σημάδια και αστέρια επάνω του.

“Ποιος έχει τολμήσει να μεταμορφώσει ένα τζιν παντελόνι σε αυτό το πανέμορφο πράγμα;”, σκεφτήκε η Εσθέρ με έκπληξη. Η καρδιά της χτύπησε γρήγορα καθώς η περιέργειά της επιτάχυνε το βήμα της. Έπιασε το τζιν παντελόνι με τα χέρια της και αισθάνθηκε μια θερμότητα να τη διαπερνά. Ήταν σαν να μιλούσε σε εκείνη.

Κεφάλαιο 4: Η γνωριμία με το τζιν παντελόνι

“Καλησπέρα,” είπε με απορία η Εσθέρ. “Ποιος είσαι εσύ και πώς μπορείς να μιλάς;”

Το τζιν παντελόνι αντάλλαξε μια αυθόρμητη γέλαση και απάντησε, “Καλησπέρα και σε σένα, Εσθέρ! Είμαι ένας μάγος τζιν παντελόνι, και μπορώ να μιλήσω για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Σε επέλεξα εσένα γιατί βλέπω τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου, την επιθυμία σου να ξεφύγεις από αυτή τη φυλακή και να αλλάξεις τον κόσμο γύρω σου.”

Η Εσθέρ έμεινε άφωνη. Πώς ήταν δυνατόν ένα τζιν παντελόνι να γνωρίζει με τόση βεβαιότητα τα μυστικά και τις επιθυμίες της;

Κεφάλαιο 4: Η γνωριμία με το τζιν παντελόνι

“Θέλω να σε βοηθήσω, Εσθέρ,” συνέχισε το τζιν παντελόνι. “Μέσα από το χορό, μπορείς να απελευθερώσεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις και να καταφέρεις το αδιανόητο. Είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω και να σου δείξω τον δρόμο.”

Η Εσθέρ κοίταξε το τζιν παντελόνι με θαυμασμό και ευγνωμοσύνη. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθε την εσωτερική της θερμότητα να ξυπνά, την πρώτη φορά που ήξερε πως μπορεί να ελευθερώσει την αληθινή της φύση και να αλλάξει την πραγματικότητα της.

Κεφάλαιο 4: Η γνωριμία με το τζιν παντελόνι

Και έτσι, η Εσθέρ αποφάσισε να ακολουθήσει το τζιν παντελόνι, να χορέψει με τη μουσική που έπαιζε από μέσα της και να ζήσει το αδιανόητο.

Καλήνύχτα, Εσθέρ. Καλησπέρα, νέα ζωή.

Η αρθρογράφος του συγκεκριμένου post είναι η γνωστή Ηλιάνα Βολονάκη, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός! Ανακαλύψτε όλες τις πληροφορίες για εκείνη μέσα από τους social media λογαριασμούς της:Instagram,Facebook,Twitter!  

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!