Μεταμορφώστε την εμφάνισή σας με το χτένισμα Butterfly Cut

Είστε έτοιμες για μια νέα, φρέσκια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το χτένισμα Butterfly Cut! Αυτό το μοντέρνο και σύγχρονο κούρεμα κατακτά τον κόσμο της ομορφιάς και για καλό λόγο. Πρόκειται για ένα ευέλικτο και απόλυτα natural στυλ που μπορεί να προσαρμοστεί στα μοναδικά χαρακτηριστικά σας, καθιστώντας το ιδανικό για όσες θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Το Butterfly Cut διαθέτει μακριές, πολυεπίπεδες μπούκλες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και δημιουργούν μια απαλή, θηλυκή σιλουέτα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες, καθώς προσθέτει όγκο και υφή.

Επιπλέον, με τις εύκολες επιλογές συντήρησης και styling, θα είστε σε θέση να απογειώσετε το νέο σας look με ελάχιστη προσπάθεια. Άλλωστε, ταιριάζει με το καλοκαιρινό mood, καθώς έχει ένα ανεπιτήδευτο vibe. Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε και να μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας με το χτένισμα Butterfly Cut; Δεν θα το μετανιώσετε!

Η ιστορία του κούρεματος Butterfly Cut

Το κούρεμα Butterfly Cut δημιουργήθηκε από τον επαγγελματία κομμωτή Vidal Sassoon τη δεκαετία του ’60. Ο Sassoon ήταν ένας από τους κορυφαίους κομμωτές του κόσμου και ήταν γνωστός για την επαναστατική του προσέγγιση στο κόψιμο και το styling των μαλλιών. Το κούρεμα Butterfly Cut ήταν μια ακόμη απόδειξη της δημιουργικότητάς του και γρήγορα έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Τι είναι το κούρεμα Butterfly Cut;

Το κούρεμα Butterfly Cut είναι ένα μοντέρνο και σύγχρονο κούρεμα που διαθέτει μακριά, στρωτά και κυματιστά μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο και δημιουργούν μια απαλή και θηλυκή σιλουέτα. Το κούρεμα είναι παρόμοιο με το κούρεμα “layered” σε αυτό ότι δημιουργεί μια στρώση κυμάτων στα μαλλιά σας, αλλά διαθέτει επίσης μακριά μαλλιά στα πλάγια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, δημιουργώντας κάτι σαν “πεταλούδα”.

Σε ποιές ταιριάζει το κούρεμα Butterfly Cut;

Το κούρεμα Butterfly Cut είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες. Τα μακριά, στρωτά και κυματιστά μαλλιά προσθέτουν όγκο και υφή στα μαλλιά σας, και το κούρεμα δημιουργεί μια απαλή και θηλυκή σιλουέτα. Αν είστε από αυτές που έχουν λεπτά μαλλιά, τότε το κούρεμα Butterfly Cut θα είναι ιδανικό για εσάς, καθώς θα προσθέσει λίγο όγκο και υφή στα μαλλιά σας.

Πως να κάνετε το κούρεμα Butterfly Cut;

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το κούρεμα Butterfly Cut, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή. Ο επαγγελματίας θα μπορέσει να κόψει τα μαλλιά σας σε μήκος και στυλ που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας.

Αλλιώς, αν είχατε κουρευτεί αφέλειες το χειμώνα και αφήσατε να μακρύνουν τα μαλλιά σας, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Αυτό συμβαίνει, γιατί οι αφέλειες μακραίνουν και φτιάχνουν ένα φυσικό layer, που πλαισιώνει ομοιόμορφα το πρόσωπο. 

Προϊόντα που χρειάζεστε για τη συντήρηση του κούρεματος Butterfly Cut

Για να διατηρήσετε το κούρεμα Butterfly Cut σας υγιές και λαμπερό, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

1. Σαμπουάν και conditioner: Αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας και στη διατήρηση του όγκου και της υφής τους.

2. Προϊόντα styling: Οι μους, τα gel και τα σπρέι styling μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας και να τα κρατήσετε στη θέση τους όλη μέρα.

3. Θερμικό εργαλείο styling: Μία φυσούνα θα τακτοποιήσει τα μαλλιά σας, ώστε να φαίνονται και να είναι περιποιημένα. Εφαρμόστε την μους ή το gel, και χρησιμοποιήστε για όσο χρόνο χρειάζεται τη φυσούνα δεξιά, αριστερά και στη μέση των μαλλιών με το κεφάλι προς τα κάτω. Παράλληλα, με το χέρι σας, κάντε ανοδικές κινήσεις προς τα πάνω, ώστε να καλοσχηματιστούν οι μπούκλες.

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.