Εισαγωγή-Glossy Sleek Hairstyle

Στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου κυριάρχησαν τα glossy sleek μαλλιά. Γενικά, τα effortless looks στη μόδα, αλλά και στα beauty trends έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα. Επίσης, το street style της Κοπεγχάγης ήρθε να συμφωνήσει. Απλά, εύκολα και πρακτκά χτενίσματα είναι στην καρδιά της μόδας. Ταυτόχρονα, είναι και κολακευτικά, κάτι που δεν μπορούσε να λείπει. Τα glossy sleek μαλλιά ανήκουν σε αυτήν την μεγάλη κατηγορία που περιγράψαμε και σήμερα θα δούμε πως να πετύχετε το χτένισμα.

Glossy Sleek Hairstyle

Καλό Λούσιμο

Αρχικά, λούστε τα μαλλιά σας πολύ καλά και ξεβγάλετε τα επίσης πολύ καλά. Ταμπονάρετε με μια πετσέτα για να μπορέσετε να τα επεξεργαστείτε. Χτενίστε τα προς τα κάτω με μια βούρτσα για να πάρουν το σχήμα που θα τους δώσετε.

Το χτένισμα

Ανακατέψτε στην παλάμη σας λίγο αφρό για τα μαλλιά μαζί με κάμποσο λάδι μαλλιών. Απλώστε το μίγμα με τα δάχτυλα σας με καθοδικές κινήσεις προς τις άκρες των μαλλιών, ξεκινώντας από τη ρίζα.

Στέγνωμα

Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Είναι ένα πάρα πολύ απλό χτένισμα που κάνει τα θαύματα του στο look σας. Σε λίγα μόλις λεπτά θα το έχετε έτοιμο.

Επίλογος-Glossy Sleek Hairstyle

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!