Εισαγωγή – Troufa  Drosia

Κάποιος που είναι Β.Π. και θέλει να ξεφύγει λίγο από τα καθιερωμένα μπορεί να κατευθυνθεί προς Δροσιά. Εκεί υπάρχουν, επίσης, πολλά μέρη, που μπορείτε να καθήσετε και το περιβάλλον ευνοεί για να περάσετε μια ευχάριστη μέρα. Ένα από αυτά τα μέρη είναι και η Τρούφα στη Δροσιά. Είναι ένα all day cafe με ροφήματα και brunch για όλες τις ηλικίες.

Κυρίως Θέμα – Troufa Drosia

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το τοστ τους και φυσικό χυμό πορτοκάλι. Ήταν και τα δύο εξαιρετικής ποιότητας. Η παρέα μου δοκίμασε ομελέτα με sandwich, που και μόνο οπτικά φαινόταν πεντανόστιμο. Ο χώρος ευνοεί για συζήτηση, αλλά και για να δουλέψετε για επαγγελματικά θέματα ή να διαβάσετε με την παρέα σας. Μας έκανε καλή εντύπωση ο χώρος σε μια πολύ καλή, σχεδόν καλοκαιρινή μέρα. Επίσης, είναι γεγονός ότι η Τρούφα μαζεύει κάθε ηλικία κι αυτό είναι κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Επίλογος – Troufa Drosia

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!