Γενικά για  το Στυλάτο Αξεσουάρ για τα Μαλλιά

Προσθέστε λίγη αισθητική στο χτένισμά σας με ένα μοντέρνο Στυλάτο Αξεσουάρ για Μαλλιά. Με αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε μια αβίαστη αλλά κομψή εμφάνιση με το μοντέρνο αξεσουάρ. Από μοντέρνο έως κλασικό, ανακαλύψτε ποιο στυλ σας ταιριάζει περισσότερο!

Επιλέξτε το σωστό στυλάτο αξεσουάρ για τα μαλλιά

Όταν πρόκειται για κορδέλες, ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλα. Για παράδειγμα, εάν έχετε μικρότερο πρόσωπο, επιλέξτε μια πιο λεπτή κορδέλα που δεν κατακλύζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Από την άλλη πλευρά, μια πιο φαρδιά θα φαίνεται υπέροχη σε όσους έχουν πιο στρογγυλό πρόσωπο. Μόλις βρείτε το τέλειο μέγεθος για εσάς, πειραματιστείτε με διαφορετικούς τρόπους να το φορέσετε. Δοκιμάστε να το φορέσετε πάνω από το μέτωπό σας ή πιο πίσω κοντά στο στέμμα του κεφαλιού σας – όποιο σας φαίνεται καλύτερο!

Φορέστε ένα που ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος και τα μαλλιά σας

Οι κορδέλες μπορούν να δώσουν σε μια ολόκληρη εμφάνιση μια σούπερ κομψή τελευταία πινελιά. Όταν φοράτε πιο ανοιχτά χρώματα ή σιωπηλούς τόνους, είναι καλύτερο να επιλέξετε μία με τις ίδιες λεπτές αποχρώσεις – ή ακόμα καλύτερα στον τόνο του δέρματός σας για να προσθέσετε κομψότητα. Για πιο σκούρες πιο ζεστές και τολμηρές εμφανίσεις, επιλέξτε μια πιο δημιουργική και με σχέδια επιλογή που προσφέρει αντίθεση με άλλα στοιχεία του ντυσίματος.

Είναι ιδιανικό για τις bad hair days

Συγκεκριμένα, είχα μία πολύ bad hair day και με την κορδέλα έλυσα το πρόβλημά μου! Θα σώσει και τις δικές σας αντίστοιχες μέρες και φυσικά θα προσφέρει στο πρόσωπό σας φυσικό lifting. Έρχεται από τα 90s και το υιοθετούμε με μεγάλη χαρά!

Eπίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Fave Brands μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.