Ανακαλύψτε τις τάσεις μόδας για το 2023 και προσθέστε στη γκαρνταρόμπα σας τα απαραίτητα κομμάτια: σορτς και πλατφόρμες με φελλό. Αυτά τα στυλάτα κομμάτια θα προσθέσουν μια φρέσκια και μοντέρνα πινελιά στο ντύσιμό σας.

Σορτς και πλατφόρμες με φελλό

Σορτς

Τα σορτς είναι ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και αποτελούν ένα must-have κομμάτι για το καλοκαιρινό στυλ σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τοπ, μπλούζες ή ακόμα και πουκάμισα για ένα casual και άνετο ντύσιμο. Επιλέξτε σορτς σε φωτεινά χρώματα ή με διακριτικά μοτίβα για να προσθέσετε λίγη παιχνιδιάρικη διάθεση στο στυλ σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα στυλ. Αν θέλετε ένα πιο ταξιδιωτικό look, μπορείτε να επιλέξετε ταξιδιωτικά σορτς που είναι άνετα και κατάλληλα για κάθε περιπέτεια. Αν προτιμάτε ένα πιο κλασικό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε denim σορτς που είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά ρούχα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε σορτς με ρίγες ή λουλούδια για ένα πιο έντονο και παιχνιδιάρικο στυλ. Ανακαλύψτε το στυλ που σας ταιριάζει και προσθέστε σορτς στην γκαρνταρόμπα σας για ένα μοντέρνο και στιλάτο look.

Το street style μας εμπνέει διαρκώς, ειδικά όταν πρόκειται για σορτς. Οι fashionistas τα υιοθετούν στο στυλ τους και θα τις ακολουθήσουμε πιστά. Για να συνοδέυσετε παντού το σύνολό σας και να γίνει passe partout φορέστε το σορτς σας με high heeled πέδιλα. Έτσι, θα αναβαθμίσετε το στυλ σας στο λεπτό. Ανήκει στις buy now or regret later αγορές του Αυγούστου!

Σορτς και πλατφόρμες με φελλό

Πλατφόρμες με φελλό

Οι πλατφόρμες με φελλό είναι ένα από τα πιο hot trends για το 2023. Αυτά τα παπούτσια προσθέτουν ύψος και στυλ στο ντύσιμό σας, ενώ παράλληλα είναι άνετα και ευκολοφόρετα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με φορέματα, φούστες ή ακόμα και με τζιν για ένα εντυπωσιακό look.

Λέγονται και cork wedges και κάνουν δυνατό comeback! Φυσικά, αυτό το ανάλαφρο και σταθερό footwear trend το έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές stars. Μάλιστα, με τζιν σορτς αποτελούν το απόλυτο combo για κάποιες από αυτές.Συνήθως, έχουν λεπτά λουράκια και μπορούν να φορεθούν στην πόλη, στο νησί και στο γραφείο.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο look! Μια basket bag, raffia bag και mini bag (3 σε 1) αποτελεί την πιο κομψή επιλογή με το τζιν σορτς σας και τα cork wedges σας. Είναι η summer bag που αποτελεί επένδυση για την γκαρνταρόμπα.

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.