Πρόλογος – Stripped Knit Dress H&M

Η φινέτσα που υπάρχει σε αυτό το Stripped Knit Dress H&M είναι μεγάλη. Ένα τέτοιο φόρεμα χρειάζεστε όλες στην γκαρνταρόμπα σας γιατί ένα πλεκτό ριγέ dress είναι all time classic! Φυσικά, είναι από το αγαπημένο μας brand H&M! Δείτε παρακάτω πως το συνδυάσαμε:

Stripped Knit Dress H&M

Αντί για πουλόβερ μαρινιέρα, μπορείτε να επιλέξετε πλεκτό φόρεμα μαρινιέρα! Είναι στο στυλ των πιο καλοντυμένων γυναικών. Είναι ένα everyday dress που δίνει τη λύση στο καθημερινό styling! Δεν χρειάζεστε πάνω από ένα φόρεμα για να δημιουργείτε καθημερινά τα ωραιότερα outfits. Επιπλέον, το πλεκτό με ψηλές μπότες όπως φορέθηκε εδώ είναι το απόλυτο staple. (Η&Μ)

Teddy White Coat

Είναι το cozy coat που χρειάζεστε τώρα στην ντουλάπα σας. Aν είναι και σε winter white, όλος ο συνδυασμός θα είναι ότι πιο chic έχετε φορέσει. Και total white να μην φορέσετε, το λευκό teddy παλτό είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά!(Pinko)

Επίλογος – Stripped Knit Dress H&M

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.