Εισαγωγή: Baby Bangs για κοντά Haircuts

Οι baby bangs ή ,ελληνιστί, οι αφέλειες που φτάνουν στο ύψος των φρυδιών είναι ότι πιο stylish μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας για τα Χριστούγεννα. Χαρίστε στα μαλλιά σας αυτήν την κουπ, που έχει το χαρακτηριστικό των αφελειών που ανοίγουν στη μέση. Μάλιστα είναι ένα χτένισμα που μπορείτε να πετύχετε σε λίγα μόλις λεπτά. Απλώς, ακολουθήστε τις οδηγίες μας.

How to style Baby Bangs για κοντά Haircuts

Στεγνώστε τα μαλλιά σας ίσια χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα.

Για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας παραμένουν λεία και χωρίς φριζάρισμα, στεγνώστε τα μαλλιά σας ίσια χρησιμοποιώντας μια φθηνή στρογγυλή βούρτσα. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή της πρόκλησης άκρων με ψαλίδα και θα διατηρήσει τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή.

Τοποθετήστε τις αφέλειες σαν φράντζα.

Χωρίστε τις αφέλειες στα δύο άκρα σχηματίζοντας ένα κενό στη μέση. Έτσι, θα δημιουργηθούν δύο φράτζες, που ονομάζονται baby bangs.

Ψεκάστε με glossing hairspray.

Για το τέλος, χρειάζεστε λάμψη και κράτημα. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν δύο σε ένα για να πετύχετε και τα δύο!

Επίλογος – Baby Bangs για κοντά Haircuts

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.