Τατουάζ Φρυδιών

Τα τατουάζ στα φρύδια είναι μια δημοφιλής μέθοδος για να διαμορφώσετε το πλήρες και καθορισμένο βλέμμα που πάντα ονειρευόσαστε. Με τη χρήση εξειδικευμένων τεχνικών μικροβελονισμού, οι ειδικοί μας δημιουργούν ρεαλιστικές τρίχες που φαίνονται απόλυτα φυσικές. Επιπλέον, χρησιμοποιούν ασφαλή και πιστοποιημένα χρώματα για μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε την επαγγελματική προσέγγιση και αποκτήστε τα φρύδια που πάντα ονειρευόσασταν με ένα τατουάζ φρυδιών.

Τατουάζ Φρυδιών

Τα tattoed eyebrows γίνονται με βάση την microblading τεχνική, γεμίζοντας στην ουσία τα φρύδια με φυσικές τρίχες χρησιμοποιώντας nano needles. Όπως θα δείτε και στη photo το τατουάζ σχηματίζει τα φρύδια σας, μπορεί να σας ανεβάσει το βλέμμα και είναι μία μέθοδος που διαρκεί χωρίς να χρειάζεται να επίσκεπτεστε όλη την ώρα τα beauty salons. Επιπλέον, δεν χρειάζεται ούτε να το βάφετε, κάτι που κάνει την καθημερινότητά σας ακόμα πιο εύκολη!

Τατουάζ Φρυδιών

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!