Το 2022, θα δούμε αυξημένη εστίαση στη βιωσιμότητα και τις ηθικές πρακτικές στη βιομηχανία πλεκτών. Αυτή η τάση θα συνεχίσει να κερδίζει δυναμική καθώς οι καταναλωτές συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των παραδοσιακών διαδικασιών παραγωγής. Το σίγουρο είναι ότι τα knitwear είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και θα μας απασχολήσουν πολύ μέχρι και το 2023. Ο όικος Missoni, για παράδειγμα, επαναφέρει το knitwear στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Γι’αυτό, θα δούμε τα δύο πιο σημαντικά knitwear trends μέσα από δύο outfits. Μιλάμε για τα cut-outs και τα knit set! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1o OOTD – Knit Set

     

      • Knit Set: Είναι μία από τις βασικές επιλογές της Gen Z και θα την ακολουθήσουμε, καθώς είναι μία από τις πιο sexy και feminine τάσεις. Μπορεί να αντικαταστήσει ένα φόρεμα, γιατί τα matching sets είναι το απόλυτο style combo που απογειώνει κάθε εμφάνιση. (Factcool)

      • Καφέ shearling πανωφόρι: Είναι η πιο ωραία εναλλακτική στο classic μαύρο και φυσικά είναι celebrity approved. Είναι cozy και λόγω του shearling χαρακτήρα του θεωρείται basic staple για φέτος. Ανήκει στα modern basics για τις best dressed εμφανίσεις του χειμώνα. Μην ξεχνάτε ότι είναι και Parisian chic. (ASOS)

      • Μπεζ knee high boots: Είναι τα star shoes για φέτος.Οι μπεζ μπότες είναι το απόλυτο must have που θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Φοριούνται με μίνι φούστες και πουλόβερ όπως εδώ ή όλα σε ένα χρώμα όπως στο επόμενο outfit που θα δείτε. Επίσης, είναι flat, στοιχείο που κάνει αυτές τις μπότες να θέλετε να επενδύσετε σε αυτές και να τις έχετε στη wishlist σας. Είναι και αυτές Parisian chic. (Arte Piedi)

      • Τσάντα ακορντεόν: To fresh trend που μπήκε ήδη στη wishlist μας είναι η concertina bag! Είναι η νέα it bag. Fendi, Valentino και Loewe την έχουν στη συλλογή τους. (Modivo)

    2o OOTD – Knit Dress με Cut-Outs

       

        • Knit Dress with Cut-Outs: Ανήκει στην κατηγορία των πιο sexy και άνετων φορεμάτων που μπορούμε να φορέσουμε. (AliExpress)

        • Κάμηλο παλτό: Είναι τόσο κλασικό που θα το βρίσκαμε σίγουρα στην γκαρνταρόμπα της Lady Di! Ταυτόχρονα, δε σταματάει ποτέ να είναι τάση. Συνεχίζει να την ακολουθεί και η Kate Middleton. Eπίσης, το total camel look είναι η μεγαλύτερη τάση για τη νέα χρονιά. Το monochrome outfit είναι η επιτομή του elegance. Από το γραφείο στο πάρτυ, το πανοφώρι μας πρέπει να μας συνοδεύει παντού. Τέλος, οι γήινοι τόνοι κάνουν takeover στη γκαρνατρόμπα του χειμώνα. (Lardini)

      Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.