Τζιν

Τα τζιν με πιέτες είναι η τελευταία λέξη της μόδας αυτή την άνοιξη. Με τον κομψό και σοφιστικέ σχεδιασμό τους, αναβαθμίζουν άμεσα τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Αυτό το chic και ευέλικτο κομμάτι αγκαλιάζει κάθε σωματότυπο και συνδυάζεται εύκολα με κάθε είδος παπουτσιού που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, είστε έτοιμες για μια ολόκληρη ημέρα γεμάτη στυλ! Αυτό το wide leg τζιν ανήκει στην shopping list της άνοιξης και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε top, δίνοντας ένα ανανεωμένο και μοντέρνο look. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το star τζιν της σεζόν και να εντυπωσιάσετε με το στιλ σας.

Ασύμμετρο top

Τα baggy jeans συνδυάζονται άριστα με ασύμμετρα top. Η ασυμμετρία μπορεί να πετύχει να χαρακτηρίσει αυτόν που τη φοράει best dressed. Τα ασύμμετρα top τα είδαμε, γι’αυτό το λόγο, στις πασαρέλες και στο street style. Αυτή η τέλεια συνδυαστική πρόταση προσθέτει έναν αέρα διαφορετικότητας και στυλ στις εμφανίσεις σας. Με το ασύμμετρο top συνδυασμένο με τα baggy jeans, δημιουργείτε ένα μοντέρνο και ξεχωριστό look που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Αποκτήστε αυτό το συνδυασμό και απογειώστε το στιλ σας! (Ασσύμετρο Top: Luigi)

Mules

Τα mules αποτελούν την ιδανική λύση για τις μεταβατικές περιόδους. Ένα ζευγάρι κομψά high heeled mules μπορεί να απογειώσει τα look μας και να προσφέρει άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ολόκληρη ημέρα γεμάτη στυλ. Αποκτήστε τα δικά σας mules και αναβαθμίστε το στιλ σας!

Γυαλιά Ηλίου

Ανακαλύψτε την τελευταία τάση στα γυαλιά ηλίου – τα minimal γυαλιά ηλίου είναι τα trending γυαλιά της άνοιξης που θα αναβαθμίσουν το outfit σας. Αυτή η κομψή προσθήκη μπορεί να φέρει έναν αέρα διαφορετικότητας και στυλ στις εμφανίσεις σας. Με τον μοναδικό σχεδιασμό τους, αυτά τα γυαλιά ηλίου αγκαλιάζουν κάθε πρόσωπο και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με οποιοδήποτε στυλ outfit έχετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα must-have γυαλιά ηλίου και να εντυπωσιάσετε με το στιλ σας.

Υπόμνηση

Eπισκεφτείτε το SHOP, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! 

Shop the look

17368299QB_14_f

Mules, Yoox

misty-matte-black-sunnies

Minimal Γυαλιά Ηλίου, Anna Key