Εισαγωγή – Το καλύτερο φαγητό στο Melchior Cafe Kifissia – Τι χρειάζεται να δοκιμάσετε

Μπείτε στο Melchior Cafe και απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα, καθώς οι μάστερ σεφ βάζουν τις ικανότητές τους στη δουλειά φτιάχνοντας νόστιμα γεύματα και λιχουδιές μπροστά στα μάτια σας! Από κλασικά ελληνικά αγαπημένα προϊόντα μέχρι πολιτιστικές ανατροπές στη διεθνή κουζίνα, μπορείτε να περιμένετε ένα καταπληκτικό γεύμα κάθε φορά που επισκέπτεστε το Melchior Cafe της Κηφισιάς.

Τι χρειάζεται να δοκιμάστε – Το καλύτερο φαγητό στο Melchior Cafe Kifissia

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το American Burger με τις πατάτες που είναι χοντρά κομμένες. Είναι τέλειο γευστικά και το συνοδεύσαμε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Ο χώρος είναι όμορφος και ενδείκνυται για να φέρετε laptop και να δουλέψετε εκεί. Είναι δίπλα στην εθνική οδό και μπορέιτε εύκολα να προσεγγίσετε το καφέ όπου κι αν μένετε. Σας το προτείνουμε μαζί και το νόστιμο Βurger του. Θα χρειαστείτε καλή παρέα και μικρό budget, καθώς ο τιμοκατάλογος του είναι εξαιρετικός χωρίς να υπολλείπεται σε ποιότητα.

Επίλογος – Το καλύτερο φαγητό στο Melchior Cafe Kifissia – Τι χρειάζεται να δοκιμάσετε

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.