Από τα μαγιό στα αξεσουάρ: Ένας οδηγός για το τετράπτυχο ενός επιτυχημένου outfit

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να βγείτε στην παραλία! Αλλά, τι κάνει ένα τέλειο ντύσιμο για την παραλία; Δεν είναι πλέον μόνο το μαγιό. Τα αξεσουάρ και τα cover-ups που φοράτε μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν την εμφάνισή σας στην παραλία. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε το τετράπτυχο ενός επιτυχημένου outfit για την παραλία, συμπεριλαμβανομένων των μαγιό, των cover-ups, των υποδημάτων και των αξεσουάρ.

Από την επιλογή του σωστού μαγιό μέχρι το συνδυασμό του με την τέλεια τσάντα παραλίας και τα σανδάλια, σας έχουμε καλύψει. Όχι μόνο θα σας βοηθήσουμε να δείχνετε κομψές, αλλά θα φροντίσουμε επίσης να είστε άνετες και πρακτικές για μια μέρα στον ήλιο. Είτε αράζετε δίπλα στην πισίνα είτε βουτάτε στον ωκεανό, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το απόλυτο ντύσιμο για την παραλία που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση. Έτσι, πάρτε το αντηλιακό σας και ας βουτήξουμε!

Μαύρο Μαγιό-το τετράπτυχο ενός επιτυχημένου outfit

Είναι κομψό, sophisticated, elegant και διαχρονικό! Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και ακολουθεί την τάση του quiet luxury, που είναι trend φέτος. Είναι το απόλυτο icon και μπορεί να φορεθεί και ως top. Εδώ το επιλέξαμε halterneck  και με χρυσές fashionable details. To μαύρο μαγιό αποτελεί επένδυση.

Beach Dress

Σύμφωνα με τα it girls, τα beach dresses είναι το must have της βαλίτσας των δαικοπών. Ειδικά τα crochet dresses, όπως εδώ, αποτελούν κομμάτι της απόλυτης εμφάνισης παραλίας και συνδυάζονται με raffia bags και flip flops. Είναι boho,essential και θα το φορέσουμε non stop!

Cushion Sandals

Προσφέρουν άνεση και είναι το trend of the moment! Είναι μαλακά, από rubber υλικό και chunky. H flip flop εκδοχή τους είναι το απόλυτο summer trend! Είναι η ιδανική επιλογή για την παραλία, λόγω αυτών των χαρακτηριστικών τους.

Stylish Bag

Χωρίς μια ευρύχωρη τσάντα παραλίας που πάτε? Είναι το απόλυτο summer accessory! Εδώ θα δέιτε μια canvas raffia bag, η οποία ολοκληρώνει απόλυτα το υπόλοιπο look. Είναι η hero bag της εποχής και υπογραμμίζει και αυτή την quiet luxiry αισθητική. 

Βρείτε τα όλα στο Mall μας

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.