Φυσικό Μανικιούρ

Το φυσικό μανικιούρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τελευταία και δεν απορούμε για τον λόγο: είναι απέραντα κομψό, αναδεικνύει τα άκρα αλλά και το μαύρισμα ενώ ταιριάζει με όλα τα ρούχα και με όλες τις περιστάσεις. Το φυσικό μανικιούρ-πεντικιούρ εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακρυά και λεπτά ενώ το αντίστοιχο πεντικιούρ κάνει τα κάτω άκρα να δείχνουν πάντοτε περιποιημένα.

Πείτε τέλος στο τυποποιημένο μανικιούρ όλες τις ημέρες του μήνα

Δεν χρειάζεται να απολογήστε πια για τα άβαφα νύχια σας! Τα φυσικά νύχια είναι celebrity approved και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά μας. Είναι μια οικονομική επιλογή και αυτό είναι ένα από τα θετικά στοιχεία τους. Βεβαίως, στο Global Influence δείχνουμε ως επί το πλέιστον DIY nai art και μανικιούρ. Παρόλα αυτά, κάποιες προτιμούν να επισκέπτονται τα nail salons. Αν δεν είστε από εκείνες τις περιπτώσεις, τότε τα DIY designs μας και το φυσικό μανικιούρ θα σας ταιριάξουν απόλυτα. Και μην ξεχνάτε, ότι τα φυσικά νύχια δεν σημαίνουν απεριποίητα νύχια. Αυτό σημαίνει ότι είθισται να ακολουθούμε όλη τη διαδικασία του μανικιούρ, εκτός από το να τα βάψουμε.

Έτσι, τα νύχια μας δέιχνουν και είναι υγιή! Φυσικά, μπορέιτε να μην ακολουθείτε την ίδια τακτική όλες τις μέρες του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες μέρες μπορέιτε να τα αφήνετε άβαφα για να δυναμώσουν και μόλις μακρύνουν αρκετά να τα βάφετε κιόλας. Θα δέιτε, με αυτόν τον τρόπο μεγάλη διαφορά και στην υγεία τους, αλλά και στην σικάτη πάντα εμφάνιση σας!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.