Πρόλογος-Berry Lips

Οι dark αποχρώσεις στα χείλη έχουν κάνει δυνατό come back μετά από την αφαίρεση της μάσκας. Άλλωστε, είναι τόσο sexy και μυστηριώδεις που τις θέλουμε στη ζωή μας. Αυτό το φθινόπωρο, το μπορντό, το μοβ, το καφέ και το berry δίνουν και παίρνουν. Δίνουν μια dark glam αισθητική, που την έχουμε δει από τα catwalks μέχρι και τα social events. Ας δούμε, όμως, πως θα το πετύχετε.

How to: Berry Lips

Σχηματιστεί το περίγραμμα των χειλιών

Επειδή αυτά τα κραγιόν είναι πολύ έντονα, σχηματιστεί σωστά το περίγραμμα των χειλιών σας, για να μη σας ξεφύγει μετά το κραγιόν. Χρησιμοποιήστε -όπως πάντα στο Hush-Hush- ένα σκούρο καφέ-σοκολατί μολύβι χειλιών. Ταμπονάρετε τα χείλη μεταξύ τους για να γεμίσουν σωστά από το μολύβι και να φαίνεται φυσικό.

Ήρθε η ώρα του κραγιόν

Επιλέξτε ένα σκούρο Μπορντό κραγιόν και βάψτε τα χείλη σας στο εσωτερικό του περιγράμματος. Εμείς επιλέξαμε Nyx για άλλη μια φορά, που έχουν φοβερά κραγιόν σε απίστευτες τιμές. Προτιμήστε αποχρώσεις που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν.

Μην ξεχάσετε το lip gloss

H extra λάμψη θα δωθεί στο τελικό βήμα με το διάφανο lip gloss. Εδώ χρησιμοποιήσαμε της Mac ως Mac Lovers. Ένα διάφανο lip gloss είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ενισχύσετε κάθε κραγιόν σας. Προσθέστε το στο κέντρο και ταμπονάρετε τα χείλη μεταξύ τους να πάει παντού.

Επίλογος-Berry Lips

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.