Εισαγωγή- slit leggings

Τα slit leggings είναι μία τάση που κολακεύει πάρα πολύ το σώμα και τα πόδια. Μοιάζουν με παντελόνι και έτσι μπορούν να συνδυαστούν με πολλά top και πανωφόρια. Από blazer μέχρι και καμπαρντίνες. Το ίδιο ισχύει και για τα υποδήματα. Έχετε άπειρες επιλογές σε παπούτσια, όταν μιλάμε για slit leggings. Γιατί, όμως, να μην δείτε στην πράξη πως επέλεξε το Hush-Hush να συνδυάσει τα slit leggings?

Slit Leggings

Αποτελούν μία από τις διαχρονικότερες τάσεις, καθώς ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των κολάν. Με αυτά χτίζετε την capsule γκαρνταρόμπα σας. Αν θέλετε να επιλέξετε το κάτι διαφορετικό, τότε τα slit leggings είναι αυτά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Είναι model-approved και διαφοροποιούνται από τα κλασικά κολάν. Ταυτόχρονα, ομορφαίνουν τη σιλουέτα. (Αbout You)

Metallic Boots

Η festive διάθεση έχει κυριαρχήσει φέτος στα catwalks και αυτό είναι κάτι που ενισχύει την ψυχολογία μας και μας ανεβάζει το ηθικό. Από αυτήν τη διάθεση, λοιπόν, δεν μπορούν να λείπουν τα metallics και συγκεκριμένα οι μπότες με μεταλλική υφή. Εδώ, μάλιστα, είναι τόσο διακριτικό το χρυσό πάνω στο μαύρο της μπότας, που θα μπορούσε να το επιλέξει οποιαδήποτε από εμάς. Styling Tip: Για να παραμείνετε polished & sophisticated, μείνετε σε ένα μεταλλικό τόνο. Δε χρειάζεται να μπερδεύετε πολλά metallics μαζί για να παραμείνετε chic. (Αrte Piedi)

Statement Knitwear

Αποτελούν το it thing της φθινοπωρινής σεζόν. Μπορούν να φορεθούν day to night και συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα. Επιλέξτε τα σε animal print με cut out για μια statement εμφάνιση. (Ivet.eu)

Neutals

Για μια expensive looking και polished γκαρνταρόμπα η επιλογή μας είναι σίγουρα οι γήινες αποχρώσεις. Μαζί με το μαύρο, οι γήινες αποχρώσεις δείχνουν πάντα ακριβές. Μάλιστα, ταιριάζουν με το χρυσό, όπως το συνδυάσαμε εμείς εδώ. Έτσι, θα αναβαθμίσετε κάθε στυλ.

Trench Coat

Ως συνέχεια της polished γκαρνταρόμπας είναι και το trench coat. Είτε το επιλέξετε σε κλασικό μπεζ, είτε σε μαύρο, αποτελεί βασική επιλογή για το φθινόπωρο. Είναι ένα από τα must have της μεταβατικής περιόδου. (Lily)

Επίλογος- slit leggings

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.