1902 Old House: Ένα Μυστηριώδες Μπαρ-Εστιατόριο που Εκπλήσσει με την Πανέμορφη Τζαμαρία στο Δάπεδο!

Καλωσήρθατε στο 1902 Old House, ένα μοναδικό μέρος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Αν ψάχνετε για μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και γευστικής απόλαυσης, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Με την υπογραφή του 1902 Old House, το μπαρ-εστιατόριο που έχει κατακτήσει τις καρδιές των επισκεπτών του, σας συναρπάζουμε με ένα εκπληκτικό στοιχείο: την μοναδική τζαμαρία στο δάπεδο που δείχνει σε ένα μαγευτικό κελάρι!

Από τη στιγμή που περάσετε την πόρτα του 1902 Old House, θα αισθανθείτε την αύρα της ιστορίας να σας περιποιείται. Η αρχοντιά του χώρου και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται με τα παλαιά έπιπλα, τα αυθεντικά τοιχογραφήματα και τις αντίκες στολίδια, συνθέτουν έναν μοναδικό παραδοσιακό χώρο- μέσα στο παλιό νεοκλασικό σπίτι -που θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερο.

Αλλά αυτό που κάνει το 1902 Old House τόσο ξεχωριστό είναι η τζαμαρία στο δάπεδο, που έχει γίνει απόλυτο αναγνωριστικό σήμα του μαγαζιού. Περπατώντας πάνω σε αυτήν, έχετε την αίσθηση ότι ανοίγετε ένα παράθυρο στο παρελθόν και κοιτάτε μέσα σε ένα μαγικό κελάρι γεμάτο μυστικά και ιστορίες.

Το 1902 Old House δεν είναι απλώς ένα μπαρ-εστιατόριο, είναι μια εμπειρία που σας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε pancakes Old House! Είναι πεντανόστιμα αλμυρά pancakes με αυγά και σος πατάτας και άλλες κρυφές αλμυρές εκπλήξεις! Συνοδεύσαμε με φυσικό χυμό πορτοκάλι. Μπορούμε να πούμε ότι η πρώτη ύλη είναι απίστευτη, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα! Τα παιδιά εκεί είναι εξαιρετικά και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγετε δυσαρεστημένοι! Διανύουν τη δέυτερη σεζόν τους και ευχόμαστε να συνεχιστεί η παρουσία τους όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς είναι ένας απίστευτος χώρος!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!