2 μέρη να επισκεφτείτε στο Καστρί Κρήτης

Ουζάκι, πατατούλες, ψαράκι, γαρίδες και ότι άλλο θέλετε πάντα δίπλα στη θάλασσα. Η ταβέρνα Νικήτας και το bar στην άκρη του κόλπου. Εκεί δίπλα στο εκκλησάκι εκεί που είναι το ελεύθερο camping 🏕, μπορούν να σας προσφέρουν όλα αυτά. Με θέα τη θάλασσα και good vibes 😎 είναι εκεί για να σας φιλοξενήσουν σε έναν άγριο παράδεισο, ακριβώς όπως είναι όλος ο τόπος.

2 μέρη να επισκεφτείτε στο Καστρί Κρήτης

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ούζο, πατάτες τηγανιτές, μαρίδα, γαρίδες σαγανάκι, γόπες, καλαμάρι γεμιστό, χωριάτικη σαλάτα και ξυνόγαλο που είναι τοπικό προϊόν. Αυτά ανάμεικτα στα δυο μέρη που επισκεφτήκαμε και αξίζει να επισκεφτείτε κι εσείς όταν έρθετε. Καλή παρέα, ωραίο μέρος, καλή μουσική, η θάλασσα μπροστά στα πόδια σας και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο. Αυτά βρίσκονται στο Καστρί στο Ηράκλειο Κρήτης και πιστέψτε με θα τα βρείτε πανεύκολα.

 

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.