Πίνακας Περιεχομένων

Εισαγωγή

Αυτές τισ πολύ κρύες μέρες, συνήθως θέλουμε να χουχουλιάσουμε σπίτι. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μέρη που μας προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα και πολλά παραπάνω. Ένα από αυτά τα μέρη είναι και το Chariot στην Κηφισιά. Είναι ένα all day bar που προσφέρει χουχούλιασμα ιδανικό για όλες τις ώρες και ταυτόχρονα έχει γύρω τζάμια για να βλέπετε απέξω. Θα σας πω ακριβώς, όμως, στην επόμενη παράγραφο.

Κυρίως Θέμα

Καθώς φτάνουμε στο σημείο του Chariot μια κοπέλα γεμάτη χαρά μας ανόιγει την πόρτα και μας λεει να περάσουμε. Καθόμαστε μέσα στα ζεστά και ψηλά καθίσματα του Chariot, ακριβώς όπως μου αρέσουν. Ο χώρος έχει απίστευτη και λιτή διακόσμηση με τζάμια all over για να μην στερηθέιτε από το να χαζεύτε έξω! Ακομα και τις ημέρες με χιόνι πρέπει να είναι τέλεια εκεί. Σαν το σαλέ χιονοδρομικού. Αυτό που ακολουθεί, όμως, είναι ένα απίστευτο πρωινό γεύμα που έχει ακριβώς όσα ονειρέυεται κανείς.

Υγιεινα pancakes με μαρμελάδα, σιρόπι σφενδάμου, βατόμουρα και μερέντα! Πείτε μου τώρα ότι δεν σας τρέχουν τα σάλια? Ένας τέλειος καφές και οι ποσότητες που ήταν τόσο όσο πρέπει να φάει κανείς κάνουν αυτό το μαγαζί gourmet. H ζάχαρη άχνη πάνω από τα pancakes και τα κεκάκια μαζί με τον καφέ μας ήταν ακόμα ένα ατού του σερβιρίσματος. Να πάτε οπωσδήποτε!

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.