Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε το τέλειο latte μακιγιάζ, αυτός ο απλός οδηγός θα σας βοηθήσει. Θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες και συμβουλές για να αναδείξετε την ομορφιά σας!

Άλλωστε, το latte μακιγιάζ είναι αυτή τη στιγμη το μεγαλύτερο trend στα social media, ενώ με αυτό μπορέιτε να αυτοπροσδιοριστείτε ως Greek Goddess! Είναι το απόλυτο summer look και μπορέιτε να το πετύχετε σε μόλις 10 min!

Προετοιμασία του δέρματος.

Η προετοιμασία του δέρματος είναι ένα σημαντικό βήμα για να κάνετε το τέλειο λάτε μακιγιάζ. Πρώτα απ’ όλα, καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με ένα απαλό καθαριστικό προϊόν. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα ενυδατικό προϊόν για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να δημιουργήσετε μια ομαλή βάση για το μακιγιάζ. Αν έχετε προβλήματα με την επιδερμίδα, όπως ακμή ή ξηρότητα, χρησιμοποιήστε προϊόντα που είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας. Αφού προετοιμάσετε το δέρμα σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας!

Προσθήκη χρώματος στα μάτια.

Η προσθήκη χρώματος στα μάτια είναι ένας τρόπος να αναδείξετε το μακιγιάζ σας και να δώσετε ένα φρέσκο και ζωντανό ύφος στο πρόσωπό σας. Αρχίστε εφαρμόζοντας μια βάση στα μάτια σας, όπως ένα κρεμώδες προιόν. Το concealer σας μπορεί να δράσει επίσης με τον ίδιο τρόπο και είναι υπερ-αρκετό. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα μπρόνζε ή χάλκινο χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στα μάτια σας. Στην εσωτερική γωνία των ματιών, προσθέστε ενα χρυσό χρώμα σκιάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο καφέ μολύβι στη γραμμή των βλεφαρίδων σας για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Τέλος, μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε μάσκαρα για να δώσετε όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σας. Με αυτά τα βήματα, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα και λάμψη στα μάτια σας και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό latte μακιγιάζ.

Εφαρμογή ρουζ και highlighter.

Μετά την εφαρμογή του μακιγιάζ στα μάτια, είναι σημαντικό να προσθέσετε ρουζ και highlighter για να αναδείξετε τα ζυγωματικά σας και να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας. Επιλέξτε ένα ρουζ ή bronzer σε μια απόχρωση του μπρονζέ με χρυσαφί υποτόνους και εφαρμόστε το στα ζυγωματικά σας με ένα πινέλο. Αν θέλετε να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας, μπορείτε να προσθέσετε και ένα highlighter στα υψηλά σημεία του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά, το κέντρο της μύτης και το άνω χείλος. Αυτό θα δημιουργήσει ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα που θα αναδείξει την ομορφιά σας. 

Ολοκλήρωση με κραγιόν και φιξαριστικό spray.

Η τελευταία φάση για να ολοκληρώσετε το τέλειο latte μακιγιάζ είναι να εφαρμόσετε κραγιόν και να χρησιμοποιήσετε ένα φιξαριστικό spray για να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο για περισσότερο χρόνο. Επιλέξτε ένα κραγιόν σε μια απόχρωση του χρυσού ή nude ή ακόμα και καφέ της καραμέλας και εφαρμόστε το με προσοχή στα χείλη σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο για περισσότερο χρόνο, ψεκάστε ένα φιξαριστικό spray σε όλο το πρόσωπό σας. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το μακιγιάζ σας σταθερό και να αποτρέψει το ξεθώριασμα ή τη μετακίνηση των προϊόντων. Με αυτά τα τελευταία βήματα, θα έχετε ολοκληρώσει το τέλειο latte μακιγιάζ και θα αναδείξετε την ομορφιά σας με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.