Εισαγωγή – Το αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σπανό

Ελάτε μαζί μας σε ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη μουσική του Έλληνα συνθέτη Σπανού, ο οποίος έφερε στον κόσμο μερικά από τα μεγαλύτερα κλασικά και αριστουργήματα μέχρι σήμερα. Εξερευνήστε τα πλούσια και δυνατά έργα του – όλα αποδεικτικά του αδάμαστου πνεύματος ενός καλλιτέχνη.

Κυρίως Θέμα 

Με βασική ερμηνεύτρια την τρομερή Τάνια Τσανακλίδου, το αφιέρωμα αυτό ήταν από τα πλέον συγκινητικά που μπορεί να ζήσει κάνεις στο θέατρο Πάλλας. Από το χώρο μέχρι τους ερμηνευτές και την παρέα ήταν όλα εξαιρετικά. Με τραγούδια του Σπανού να μας συντροφεύουν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς χαλαρώσαμε.

Μπορεί να μην είναι της γενιάς μας, αλλά αυτά τα κομμάτια και αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν τη διαχρονικότητα που επιβάλλει να τα γνωρίζεις τουλάχιστον. Η βραδιά συνεχίστηκε με ποτό στο αγαπημένο μας all day bar την Bartesera. Ποτό, διακόσμηση και μουσική ήταν όλα εξαιρετικά σε μια βραδιά που θα μείνει στις καρδιές μας.

Επίλογος – Το αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σπανό

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.