Εισαγωγή:Pure White Manicure

Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με ένα επίκαιρο κατάλευκο μανικιούρ! Αυτός ο απλός οδηγός θα σας βοηθήσει να πετύχετε προσεγμένα και κομψά νύχια σε ελάχιστο χρόνο. Από την επιλογή του σωστού χρώματος μέχρι την τελειοποίηση της εφαρμογής, σύντομα θα αποκτήσετε ένα διαχρονικά κομψό σετ από υπόλευκα νύχια.

Πως να αναβαθμίσετε το στυλ σας με αυτό το Pure White Manicure

Μαζέψτε όσα χρειάζεστε

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε ένα άψογο κατάλευκο μανικιούρ είναι να έχετε όλα την προμήθειά σας έτοιμη νωρίτερα. Θα χρειαστείτε ένα υπόλευκο βερνίκι νυχιών και ένα top coat, αφαίρεση βερνικιού νυχιών, βαμβακι και μια λίμα νυχιών ή buffer. Συγκεντρώστε επίσης οποιαδήποτε εργαλεία μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε.Έχοντας τα πάντα έτοιμα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε νύχια επαγγελματικά!

Προετοιμάστε και καθαρίστε τα νύχια σας

Πριν βάψετε, προετοιμάστε τα νύχια σπρώχνοντας προς τα πίσω και κόβοντας τα πετσάκια και λιμάροντας το νύχι στο επιθυμητό σχήμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι εμποτισμένο με αφαίρεση βερνικιού νυχιών για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και το παλιό βερνίκι από τα νύχια. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το μανικιούρ σας φαίνεται τακτοποιημένο και διαρκεί περισσότερο.

Απλώστε τη βάση για τα νύχια

Ξεκινήστε με μια λεπτή στρώση βάσης. Αυτό θα εξομαλύνει τυχόν ατέλειες, όπως ραβδώσεις στο νύχι, και θα δώσει στο μανικιούρ σας μια συνολική πιο απαλή εμφάνιση. Δώστε λίγο χρόνο στην πρώτη στρώση να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε την επόμενη για να αποφύγετε τις μουτζούρες. Στη συνέχεια, βάψτε σε δύο λεπτές στρώσεις εκρού βερνικιού, αφήνοντας κάθε στρώση να στεγνώσει πριν προσθέσετε άλλη. (Notino)

Περάστε ένα top coat

Αφού δημιουργήσετε την επιθυμητή εμφάνιση, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει μια στρώση top coat πάνω από το σχέδιο. Αυτό θα δημιουργήσει ένα γυαλιστερό φινίρισμα και θα βοηθήσει στη σφράγιση του χρώματος, καθώς και στην προστασία του από σπασίματα και ξεθώριασμα. Αφήστε τη βασική στρώση και τα σχέδια να στεγνώσουν πριν βάψετε σε μια τελευταία στρώση γυαλιστερής επίστρωσης. Αυτό το βήμα προσθέτει επιπλέον λάμψη και διασφαλίζει ότι το μανικιούρ σας διαρκεί περισσότερο!

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Fave Brands μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.