Για το Tulle dress

Τα φορέματα από τούλι (tulle dress) είναι βασικό στοιχείο της μόδας για γενιές. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα στην γκαρνταρόμπα σας ή είστε ήδη φαν, ίσως αναρωτιέστε πώς να το στυλιζάρετε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ντύσετε αυτό το ευέλικτο κομμάτι ανάλογα με την περίσταση και το προσωπικό σας γούστο. Εδώ είναι μερικές συμβουλές και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να λικνίσετε το τούλι φόρεμά σας με αυτοπεποίθηση! (Tulle dress: Zara)

Επιλέξτε τα σωστά παπούτσια για το Tulle Dress

Όταν πρόκειται για το στυλ ενός φορέματος από τούλι, η επιλογή των σωστών παπουτσιών είναι το κλειδί. Δεδομένου ότι τα φορέματα από τούλι είναι συχνά sexy και κάπως πιο ρομαντικά, θα θελήσετε να επιλέξετε παπούτσια που συμπληρώνουν αντί να τα υπερισχύουν. Chunky platform high heeled boots μπορεί να είναι εξαιρετικές επιλογές που θα κάνουν contrast και dress up με το ίδιο το φόρεμα. (Boots: Nak)

Πειραματιστείτε με κοσμήματα που ταιριάζουν με το Tulle Dress

Όταν πρόκειται για αξεσουάρ ενός φορέματος από τούλι, τα κοσμήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αναδείξουν την εμφάνισή σας και να το κάνουν πιο εκλεπτυσμένο. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε κοσμήματα για ένα φόρεμα από τούλι είναι να το διατηρήσετε απλό. Αυτό σημαίνει να αποφεύγετε τα ογκώδη και μεγάλα κομμάτια και να προτιμάτε ντελικάτα και μινιμαλιστικά. Για παράδειγμα, οι απλοί κρίκοι θα ήταν τέλεια επιλογή καθώς δεν συναγωνίζονται την πολυπλοκότητα του φορέματος. Ένα κομψό κολιέ με αλυσίδα ή κρεμαστό κόσμημα μπορεί επίσης να προσθέσει χάρη χωρίς να είναι υπερβολικό. Θυμηθείτε, less is more όταν πρόκειται για το στυλ ενός φορέματος από τούλι. (Earrings: Asos)

Προσθέστε λίγο χρώμα

Την άνοιξη φοράμε πράσινο σε κάθε πιθανή απόχρωση, γιατί αυτό είναι το χρώμα που κυριαρχεί τώρα στο street style. Go Green, λοιπόν, στην γκαρνταρόμπα σας, με ένα πράσινο jacket! Αν προσέξετε, το φόρεμα και το τζάκετ περιέχουν την ίδια απόχρωση, επομένως το ένα συμπληρώνει επιδέξια το άλλο. (Jacket: Jump and Fish)

Φορέστε μια απλή τσάντα

Μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση σε τσάντα είναι η ιδανική επιλογή για το tulle dress. Οι ουδέτερες αποχρώσεις και οι απλές γραμμές της τσάντας ταιριάζουν με κάθε μας look day to night! Το ίδιο ισχύει και για το ύφαμά της, που είναι δέρμα εδώ, αλλά και γενικά σαν επιλογή. Το δέρμα εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής και την άνοιξη σε τσάντες, jackets, και ρούχα! (Bag: Modivo)

Επίλογος

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Fave Brands μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.