1 αρωματικό κερί που μυρίζει Άγιο Βαλεντίνο!

Αφεθείτε σε μια εμπειρία αισθησιακού ρομαντισμού με αυτό το μοναδικό κερί. Η αρωματική του μυρωδιά, εμπνευσμένη από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και ρομαντισμό. Ανάψτε το και αφεθείτε στις αισθήσεις σας, αφήνοντας το άρωμά του να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ανεξήγητης ομορφιάς. Αυτό το αρωματικό κερί είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για την ειδική σας προσωπική στιγμή. Εκφράστε την αγάπη σας με αυτό το μοναδικό κερί και απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης και ρομαντισμού.

1 αρωματικό κερί που μυρίζει Άγιο Βαλεντίνο!

Μύρίζει βανίλια και είναι από το Celestino! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κι όταν κάνετε beaute ή γεμίζετε την μπανιέρα σας για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα και να ενισχύσετε τις ωραίες μυρωδιές! Πάντως για του Αγίου Βαλεντίνου είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στο σπίτι σας! Κάντε το και θα μας θυμηθείτε!

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, στο Mall!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας στο App Store ή στο Google Play. Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!