Κεφάλαιο 8

Η Εσθέρ ήταν ένα νεαρό, περίεργο και περιπετειώδες κορίτσι που ζούσε έξω από έναν μικρό κόκκο καφέ. Επιπλέον, η Εσθέρ ήταν πολύ περίεργη για τον κόσμο που βρισκόταν έξω από τον κόκκο καφέ. Τα μόνα ρούχα που γνώριζε ήταν σε αποχρώσεις του καφέ, ενώ ο έξω κόσμος της αποκαλύπτει ένα θέαμα με ρούχα σε πολλά, λαμπερά χρώματα.

Ένα απόγευμα, η Εσθέρ αποφάσισε να πάρει το θάρρος και να ανακαλύψει τον έξω κόσμο. Ακουμπώντας την πόρτα από τον κόκκο καφέ, η καρδιά της χτύπησε γεμάτη περιέργεια και ανυπομονησία. Καθώς περπατούσε με αποφασιστικά βήματα, άρχισε να αντηχεί μια περίεργη και ζωηρή μουσική.

Όταν έφτασε στο κέντρο της πόλης, η Εσθέρ ήταν συντετριμμένη από το θέαμα. Ήταν περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που φορούσαν πολύχρωμα ρούχα, τζιν παντελόνια και όλα τα μοντέρνα ρούχα που μπορούσε να φανταστεί. Οι διάφορες αποχρώσεις και συνδυασμοί χρωμάτων προκαλούσαν εντύπωση στην Εσθέρ, η οποία δεν είχε φανταστεί ποτέ τέτοιους συνδυασμούς.

Ενθουσιασμένη, η Εσθέρ άρχισε να ερευνά τα καταστήματα μόδας που κατακλύζονταν από μοντέρνα ρούχα. Καθώς περπατούσε ανάμεσα στις βιτρίνες, ήταν σαν να βρισκόταν σε έναν μαγικό κόσμο. Τα ρούχα άκουγαν στα ονόματά τους και προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή της. Η Εσθέρ έβλεπε μάξι φορέματα με λουλούδια, τζιν με κραγιόν, καρό παντελόνια που συνδυαζόταν με λαμπερές μπλούζες και πολλά άλλα απρόβλεπτα και πρωτότυπα ρούχα.

Η Εσθέρ αισθανόταν κάτι που ποτέ δεν είχε αισθανθεί πριν. Τα ρούχα με τα έντονα χρώματα και τα πρωτότυπα σχέδια έδιναν στην Εσθέρ ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και ανεξαρτησίας που πριν δεν γνώριζε. Αισθανόταν ότι μέσα από τη μόδα μπορούσε να εκφράσει την προσωπικότητά της και να ανακαλύψει έναν νέο τρόπο ζωής.

Καθώς η νύχτα έπεφτε, η Εσθέρ επέστρεψε στον κόκκο καφέ με το μυαλό της γεμάτο ενθουσιασμό και έμπνευση. Ήταν αποφασισμένη να αλλάξει τον τρόπο ζωής του  κόσμου της και να δημιουργήσει μοντέρνα, πολύχρωμα ρούχα που θα αντανακλούν την ομορφιά και τον πλούτο του έξω κόσμου.

Και έτσι, με γεμάτο πάθος και δημιουργικότητα, η Εσθέρ ξεκίνησε να σχεδιάζει και να ράβει τα δικά της μοντέρνα ρούχα με την ελπίδα να μοιραστεί τον ενθουσιασμό και την ομορφιά της μόδας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, η Εσθέρ κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με τις μοναδικές δημιουργίες της. Ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια και το ταλέντο της και αναγνώρισε την Εσθέρ ως μία από τις κορυφαίες μοδίστρες της εποχής της.

 

Η ιστορία της Εσθέρ είναι ένα παράδειγμα για το πώς η περιέργεια και η ανοιχτή νοοτροπία μπορούν να μας οδηγήσουν σε καινοτόμες ανακαλύψεις και να μεταμορφώσουν τις ζωές μας. Η Εσθέρ από τον μονότονο κόσμο της, ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο έκπληξη, ομορφιά και δημιουργικότητα.

Η αρθρογράφος του συγκεκριμένου post είναι η γνωστή Ηλιάνα Βολονάκη, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός! Ανακαλύψτε όλες τις πληροφορίες για εκείνη μέσα από τους social media λογαριασμούς της:Instagram,Facebook,Twitter!  

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall . Τα brands που προαναφέθηκαν θα τα βρείτε, επίσης, εκεί!! Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop Fashion, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.  Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το app μας! Όσο για το Shop Beauty είναι υπό κατασκευή και αναμένουμε με αγωνία το πρώτο μας προιόν! Ελπίζουμε και εσείς!