3 προιόντα που πρέπει να προσθέσετε στην shopping list αυτό το φθινόπωρο

Πολλές φορές, αισθανόμαστε την ανάγκη να αγοράσουμε καινούρια ρούχα για να φτιάξουμε ένα σύνολο. Αυτή η ανάγκη είναι απόλυτα κατανοητή και, φυσικά, άκρως απαραίτητη. Παρόλα αυτά, σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε ένα σύνολο με ρούχα που έχετε ξαναδεί.

Κι αυτό σημαίνει ότι πιθανά μας ακούσατε και τα έχετε κι εσείς στη ντουλάπα σας. Αν δεν τα έχετε, σπεύστε να τα αγοράσετε, καθώς είναι πάρα πολύ σημαντικά! Θα καταλάβετε το γιατί από την παρακάτω περιγραφή.

Cargo Pants-3 προιόντα που πρέπει να προσθέσετε στην shopping list αυτό το φθινόπωρο

Από την εβδομάδα μόδα της Κοπεγχάγης και της Στοκχόλμης διεξήχθη το συμπέρασμα ότι τα παντελόνια cargo είναι ακόμα τάση και φοριούνται από τους fashion insiders στο street style. Αν δεν τα προτιμάτε σε υφασμάτινα, τότε μπορείτε να τα επιλέξετε και σε denim. Τα cargo περιλαμβάνει η τάση Copencore, η οποία περιγράφεται σε δυο λέξεις.

Μιλάμε για τους όρους άνεση και κομψότητα. Εννοούμε oversized γραμμές, neutral αποχρώσεις και διαχρονικές εμφανίσεις. Ο κλασικός συνδυασμός τους είναι με tank tops, αλλά -πλέον- μπορείτε να παίξετε με το styling όσο θέλετε. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο παντελόνι από το brand AliExpress έχει γήινες αποχρώσεις, οι οποίες έχουν επιστρέψει δυναμικά στο street style. Έτσι, λοιπόν, τα khaki cargo pants είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Cowboy Boots-3 προιόντα που πρέπει να προσθέσετε στην shopping list αυτό το φθινόπωρο

Ανήκουν στις βασικότερες φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια για αυτό το φθινόπωρο. Συνδυάζονται με φορέματα, φούστες, τζιν αλλά και με cargo pants. Φορέθηκαν πολύ και στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου στο street style. Εδώ είναι σε καφέ χρώμα από το brand AliExpress.

Second Scin Top-3 προιόντα που πρέπει να προσθέσετε στην shopping list αυτό το φθινόπωρο

Μιλάμε για τα top, τα οποία περιγράφουν το σώμα με φυσικό τρόπο. Είναι συνήθως διάφανα και έχουν ψυχεδελικά μοτίβα. Μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια τα T-shirts. Εδώ θα δείτε ένα τέτοιο top από το brand AliExpress. Φυσικά, ταιριάζουν ιδιαίτερα με cargo pants και cowboy boots.

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.