Το El Jiron Ψυχικο είναι μια γαστρονομική εμπειρία όπως καμία άλλη. Διαθέτοντας ένα ποικίλο και γευστικό μενού, είναι βέβαιο ότι θα δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Kάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με αγάπη για να σας φέρει ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι. Εμείς, δοκιμάσαμε pancakes με σοκολάτα και φράουλες και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν από τα καλύτερα που έχουμε φάει ποτέ. Ήπιαμε cappuccino, ο οποίος ήταν και αυτός πολύ περιποιημένος. Η καλή παρέα και οι όμορφες γεύσεις έφτιαξαν όλη μας τη διάθεση.

Ο χώρος στο El Jiron Ψυχικό

Φυσικά, καθήσαμε έξω και μας έκανε πολύ καλή εντύπωση ο χώρος, αφού από τα τραπεζάκια μέχρι τη διακόσμηση και τις σόμπες ήταν όλα τέλεια. Είναι ένα μέρος με πολύ πράσινο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσει. Τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά και προσέχουν τα πάντα με λεπτομέρεια.

Επίλογος – El Jiron Ψυχικό

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.