Δεν θα ξεχάστε το “Forget About It Vrillisia”

Το όνομα του παραπέμπει στο να το ξεχάσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ένα μαγαζί που δεν ξεχνιέται εύκολα. Από τη μουσική του και τη διακόσμηση του μέχρι τα ποτά και τα φαγητά του , το bar restaurant αυτό είναι ένα καταπληκτικό μέρος για κάθε ηλικία. Φανταστείτε ότι έξω από το μαγαζί σχηματίστηκαν ουρές που περίμεναν για να μπουν. Ευτυχώς, υπάρχει η δυντότητα του να κλείσεις τραπέζι, κάτι το οποίο εκμεταλλευτήκαμε πλήρως.

Main Menu στο “Forget About It Vrillisia”

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα λαζάνια, την pizza margharita, carbonara και ortolana. Ήταν καταπληκτικές όλες οι γεύσεις που δοκιμάσαμε. Ήπιαμε κρασί και άλλα εκπληκτικά cocktail. Είχε πολύ καλό κόσμο και πάρα πολύ κόσμο επίσης! Η καλή παρέα σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα σε αυτό το bar restaurant των Βορείων Προαστίων. Έχει μια πιο alternative, αλλά ταυτόχρονα mainstream αισθητική!

Επίλογος – “Forget About It Vrillisia”

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mallμας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.