Εισαγωγή-Grilled Quince

Όταν κάνουμε διατροφή, η επιθυμία για κάτι γλυκό υπάρχει ακόμα. Επειδή δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε, όμως, οτιδήποτε, μπορούμε να επιλέξουμε ψητά φρούτα, όπως το κυδώνι. Αυτό δε σημαίνει ότι στερούμαστε σε γεύση. Αφού, το ψητό κυδώνι με μέλι είναι το τέλειο επιδόρπιο χωρίς τύψεις. Φτιάξαμε, λοιπόν, μια συνταγή, που μας άρεσε πολύ. Έτσι, αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Recipe-Grilled Quince

Καθαρίζουμε τα κυδώνια, αφού τα πλύνουμε πολύ καλά και τα κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια. Τα ραντίζουμε με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Ρίχνουμε λίγο κονιάκ και μέλι σε ζεστό νερό. Το προσθέτουμε στο ταψί με τα κυδώνια. Ρίχνουμε δύο με τρία ξυλάκια κανέλας. Τα ψήνουμε στο φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω μέχρι να μαλακώσουν. Σερβίρουμε σε ένα μπολ ακόμα και με γιαούρτι. Αποθηκεύουμε σε βάζα στο ψυγείο.

Επίλογος-Grilled Quince

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.