Εισαγωγή- Το LBD φορεμένο διαφορετικά

To μικρό μαύρο φόρεμα μαζί με loafers είναι από τους πλεόν σημαντικούς φθινοπωρινούς συνδυασμούς. Είναι celebrity approved και αποτελεί μια τάση που θα υιθετήσουμε. Αυτό γιατί πέρα από μοδάτη, είναι κλασάτη, αλλά και πολύ πρακτική για το φθινόπωρο. Ως πανωφόρι μπορεί να φορεθεί ένα σακάκι, αλλά σήμερα σας έχουμε μια φοβερή εναλλακτική. Ας αναλύσουμε τα key pieces του outfit διεξοδικά ένα προς ένα.

Loafers

Ανήκουν πια στα staples της γκαρνταρόμπας και έχουν effortless χαρακτήρα. Φοριούνται με κάλτσες και δίνουν μια preppy νότα στο στυλ. Τα μαύρα είναι τα πλεόν κλασικά. Φοριούνται πολύ και στα office looks μας για ένα απόλυτο business προφίλ. Αποτελούν must have για την μεταβατική περίοδο που διανύουμε.(AliExpress)

LBD

Είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είτε casual, είτε βραδινό, σε όποια μορφή κι αν το έχετε, είναι βασικό κομμάτι. Γενικά, το μαύρο χρώμα είναι το πιο classy και διαχρονικό αλλά και safe χρώμα που μπορούμε να φορέσουμε. Έτσι, κάποια κομμάτια, όπως το μικρό μαύρο φόρεμα, αξίζει να τα έχουμε σε μάυρο. (Factcool)

Διχτυωτές Κάλτσες

Ο οίκος Chanel μας έδειξε το νέο combo του φθινοπώρου. Δεν είναι άλλος από high heels και διχτυωτά καλτσάκια μέχρι το γόνατο. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε update στα μαύρα high heels σας. Μπορείτε να τα φορέσετε με μίνι, όπως εδώ. Αλλά, ταιριάζουν σίγουρα και με μίντι, καθώς μοιάζουν με καλσόν. (Calzedonia)

Καρό Παλτό

Τα prints στα παλτό είναι ίσως από τις επιλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Αν ένα κομμάτι είναι ο σταρ του χειμερινού στυλ, τότε αυτό θα είναι το πανωφόρι. Ταυτόχρονα, το παλτό μας εδώ είναι και midi. Αυτό το μήκος ενδείκνυται για petite σιλουέτες, όπως η δική μου, καθώς αναδεικνύει τα πόδια. (Zara)

Pearls

Οι πέρλες ανήκουν και αυτές στη σφαίρα του διαχρονικού. Είναι royal approved και ταιριάζουν απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο. Αυτό, γιατί, ο χαρακτήρας όλου του συνόλου είναι η διαχρονικότητα. Και μια και είναι επηρεασμένο εν μέρει από τον οίκο Chanel, τότε και οι πέρλες πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν από τα αγαπημένα κοσμήματα της Coco Chanel. (Vintage)

Επίλογος-Το LBD φορεμένο διαφορετικά

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!