Εισαγωγή-Short Milky Nails

Ας το παραδεχτούμε! Αν ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που μας αρέσει να μεγαλώνουμε τα νύχια μας φυσικά, κάποιες φορές θα τα έχουμε κοντά. Αυτό συμβαίνει, γιατί σπάνε ή γιατί απλώς θέλουμε να τα δυναμώσουμε ή να τα κοντύνουμε. Όπως ακριβώς κάνουμε και με τα μαλλιά μας. Βέβαια, τα κοντά νύχια, εκτός του ότι είναι πρακτικά, αποτελούν και τάση. Κι αν δυσκολεύεστε με τα χρώματα, τότε αψήφιστε το. Αποδεικνύεται πως πολλά και basic χρώματα ταιριάζουν με τα κοντά νύχια.

Short Nails

Minimal και Safe, οι πασαρέλες έδειξαν πως είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου. Τους ταιριάζουν πολύ τα φυσικά νύχια, δηλαδή τα άβαφα ή μόνο με ένα top coat. Επιπλέον, τους ταιριάζουν και oι milky αποχρώσεις. Είναι chic και relevant σε κάθε εποχή και επιδερμίδα. Τέλος, είναι σίγουρα royal approved.

Milky Nails

Είναι celebrity approved και extra chic. Δίνουν ένα fresh και καθαρό αποτέλεσμα. Είναι πολύ εύκολο να τα πετύχετε σε συνδυασμό με τα short nails. Αυτό γιατί, είναι μια απόχρωση που δεν λερώνει και μπορείτε να τη βρείτε εύκολα στο εμπόριο.Αρκεί να διαλέξετε την αγαπημένη σας και αυτή που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. (Essie)

Επίλογος-Short Milky Nails

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια!