Εισαγωγή – Linkwise Affiliate Network

Ψάχνετε για έναν τρόπο να κερδίσετε χρήματα online; Εγγραφείτε στο Linkwise Affiliate Network και ξεκινήστε να κερδίζετε μέσω του μάρκετινγκ συνεργατών! Με το αξιόπιστο σύστημα παρακολούθησης που διαθέτουν, θα πληρώνεστε για να κατευθύνετε τους πελάτες σε προϊόντα ή υπηρεσίες που είναι σχετικά και ωφέλιμα για αυτούς. Ξεκινήστε τώρα και δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται!

Ωρίστε πως θα ξεκινήσετε να κερδίζετε με το Linkwise Affiliate Network:

Η εγγραφή στο δίκτυο συνεργατών Linkwise απαιτεί μόνο μερικά απλά βήματα. Ξεκινήστε με την εγγραφή σας με το μοναδικό σας αναγνωριστικό και εισάγοντας τα στοιχεία πληρωμής. Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να διαχειριστείτε τις καμπάνιες και να συνδεθείτε με το δίκτυο των διαφημιζόμενων μας. Μπορείτε επίσης να δείτε στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσα χρήματα κερδίζετε ως συνεργάτης του μάρκετινγκ!

Sign Up και Get Approved.

Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Linkwise, το επόμενο βήμα είναι να περιμένετε για έγκριση. Αφού εγγραφείτε, τα στοιχεία σας θα ελεγχθούν από την ομάδα και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε τη διαχείριση καμπανιών μετά την έγκριση του λογαριασμού σας. Η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας ομαλής διαδικασίας ενσωμάτωσης, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό.

Αφού εγκριθεί ο λογαριασμός σας Linkwise, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία συνδέσμων συνεργατών και την προώθηση προϊόντων που σχετίζονται με το δίκτυο Linkwise. Οι σύνδεσμοι συνεργατών παρέχονται από τους εμπόρους για να συνδέονται ξανά με τους δικούς τους ιστότοπους και να παρακολουθούν αυτούς που έχουν παραπεμφθεί μέσω εσάς. Μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε την επισκεψιμότητα μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter, το Pinterest και άλλους παράγοντες επιρροής, όπως οι bloggers και οι YouTubers. Μόλις οι πελάτες κάνουν κλικ στον σύνδεσμο συνεργατών σας και αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, θα ανταμειφθείτε με προμήθεια – είναι τόσο απλό!

Κάντε Track τα Clicks, Leads, και Sales.

Η παρακολούθηση των κλικ, των δυνητικών πελατών και των πωλήσεών σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη με το δίκτυο συνεργατών Linkwise. Με έναν προσαρμόσιμο πίνακα ελέγχου για την προβολή αναφορών, στατιστικών και ιστορικών τάσεων όποτε το χρειάζεστε, θα γνωρίζετε πάντα την πορεία των καμπανιών σας. Από την παρακολούθηση του αριθμού των επισκεπτών στη σελίδα σας έως τη μέτρηση του ποσού των μετατροπών που πραγματοποιήθηκαν από παραπομπές πελατών, το Linkwise είναι το απόλυτο εργαλείο για αποτελεσματική παρακολούθηση σε ένα ταξίδι μάρκετινγκ θυγατρικών.

Πληρωθείτε για προιόντα που πουλήθηκαν.

Όταν εγγραφείτε στο δίκτυο συνεργατών Linkwise, μπορείτε να πληρώνεστε για κάθε πώληση που πραγματοποιείται από τις παραπομπές που οδηγείτε. Δεν χρειάζεται καν να προμηθευτείτε τα προϊόντα προς πώληση – όλες οι προσφορές είναι ήδη διαθέσιμες και έτοιμες για χρήση στις καμπάνιες σας. Επιπλέον, με μια ποικιλία επιλογών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών με πιστωτική κάρτα και PayPal, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λαμβάνετε ό,τι σας οφείλει κάθε φορά.

Η κούπα που βλέπετε είναι δώρο από τη Linkwise σε όλους εμάς τους διαφημιστές της. Είναι μία κούπα με ηλεκτρονικό σουβέρ που θερμαίνεται για να διατηρεί ζεστό τον καφέ σας και να δουλεύετε ακόμα πιο ευχάριστα! Καλές δουλειές! (Linkwise)

Επίλογος – Linkwise Affiliate Network

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.