Ένα αντιηλιακό για την beach bag σας

Κάθε καλοκαίρι χωρίς αντιηλιακό σώματος στην παραλία δεν γίνεται. Πέραν από αυτό, όμως, πρέπει να κάνουμε τη σωστή επιλογή αντιηλιακού. Αν το δέρμα σας, λοιπόν, είναι με τάση ακμής όπως το δικό μου, η δερματολόγος συμβουλεύει ένα συγκεκριμένο αντιηλιακό που είναι για λιπαρά δέρματα. Επειδή λατρεύουμε τη La Roche posay και έχουμε κολλήσει στα προϊόντα της, προτείνουμε το Anthelios invisible 🫥 spray.

Ένα αντιηλιακό για την beach bag σας

Έχει SPF 🧴 30 με υψηλή προστασία και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και στην άμμο. Δεν αφήνει άσπρες κηλίδες και είναι για ευαίσθητα δέρματα. Βοηθά στην πρόληψη του αντιοξειδωτικού στρες που προκαλείται από την ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι κατάλληλο για δέρματα με τάση αλλεργίας στον ήλιο. Ανακινούμε καλά πριν τη χρήση και έχουμε το ιδανικό προϊόν για ευαίσθητα δέρματα όπως το δικό μου!

Ένα αντιηλιακό για την beach bag σας

Κοιτάξτε προσφορές αλλά και eshop που έχουν από ρούχα μέχρι κοσμήματα και gadgets. Ακόμα και μετοχές μπορείτε να βρείτε, στο Mall μας. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε το Shop μας, όπου θα βρείτε sustainable προϊόντα για να αγοράσετε. Φυσικά μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε με τα δικά σας προϊόντα προς πώληση, που αγαπάτε πολύ, αλλά δε χρειάζεστε πια.